tirsdag 2. november 2010

Norsk Fotofagskole

Jeg har da praksisplass på Norsk Fotofagskole. Noe som er utrolig gøy og koselig!

Det holder til i Ila, som er en 10 minutter gåtur fra sentrum, mot Byåsen. Like ved siden av den Coop´en.
Det er helt nye lokaler, og de er store, rene og lyse. Mye lys fra de heldekkende vinduene som bare fyller alle som kommer inn med energi!

Det er også masse bilder som symboliserer hva det er de holder på med. Det er bilder som elevene har tatt selv, både nåværende og tidligere elever.
                                                                                          

Teksten under er tatt fra skolens hjemmeside, som du finner HER.


Fagfotografi er en utdanning med sterkt fokus på teknikk, kreativetet og kommunikasjon. Skolens formål er å tilby en fagutdanning på et høyt internasjonalt nivå, men tilpasset norske forhold. Ved å legge til rette for at studentene tilegner seg nødvendig nivå og bredde i kunnskaper og erfaring, nødvendig sjangerforståelse, bransjekontakt og kompetanse til egenprofilering, skal studiet gi best mulig forutsetning for å lykkes i faget.


Skolens pedagogiske metode baserer seg på praktiske oppgaver og eksempler bundet opp til teorien. Det er et resultatorientert studie som legger stor vekt på høy kvalitet, leveringsevne og etstetisk utforming. Av lærere vil du treffe en sterk sammensetning av profesjonelle fotografer. Norske og internasjonalt kjente fotografer gjester skolen regelmessig for inspirerende forelesninger og workshops.

                                                                                          




Du kan gå inn på hjemmesiden deres for å se på bilder som elever har tatt.

1 kommentar: